Ons aanbod

Digitaal

Digitaal

Trainingen voor efficiëntie en productiviteit

Verbeter de efficiëntie en productiviteit van uw medewerkers met diverse digitaal trainingen, zoals Excel voor beginners en gevorderden, Word, Social media, commerciële vaardigheden, presenteren, time management en meer.

Excel Beginners en gevorderden

Wilt u efficiënter en georganiseerder werken, met op elk moment een helder overzicht van taken en prioriteiten? Wilt u weten hoe u een goede planning maakt en snel en gemakkelijk actuele managementinformatie kunt leveren? Daarvoor is het rekenprogramma Excel bij uitstek geschikt. Een enorm veelzijdig spreadsheetprogramma met ongekende mogelijkheden om grafieken, spreadsheets, diagrammen en formulieren te maken. In overleg bepalen we voorafgaand aan de training Excel welke onderwerpen voor u interessant zijn. Een maatwerktraining  kan dus variëren van het opfrissen van basisvaardigheden tot complete applicaties programmeren in Excel. Aan de hand van een online instaptoets wordt de kennis en vaardigheden van uw medewerkers in kaart gebracht. Zo wordt er geen stof behandeld die zij al beheersen. De training Excel maakt zoveel mogelijk gebruik van voorbeelden uit uw dagelijkse praktijk. Zo krijgt u een training die maximaal op uw organisatie is toegesneden.

Word

Word is één van het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma. Tijdens de training Word leert u professionele documenten te maken. Na deze training kunt u gemakkelijk afbeeldingen in Word documenten aanbrengen, lettertypes aanpassen, werken met stijlen en kopteksten maken.

Social media

In de afgelopen jaren is het medialandschap volledig veranderd. Voor bedrijven vraagt dit om een nieuwe aanpak waarbij traditionele en nieuwe marketingkanalen optimaal worden ingezet en met elkaar worden geïntegreerd. Sociale netwerken als Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest maken het mogelijk direct met de doelgroep in contact te komen en met nieuwe doelgroepen te communiceren. Maar wat kan uw bedrijf hiermee bereiken? En hoe gebruikt u deze sociale media en worden ze geïntegreerd in uw communicatie? Door het ontwikkelen van een goede strategie kunt u uiteindelijk grote communicatieve voordelen bereiken met social media. Kortom, de inzet van sociale en digitale media biedt elk bedrijf potentiële kansen. Wij helpen u graag met de training social media!

Korte cursussen:
LinkedIn | Twitter | Facebook

Overige trainingen

– Commerciële vaardigheden
– Klantgericht communiceren
– Interne communicatie
– NLP
– Pitchen
– Presenteren
– Timemanagement
– Boost your team

“Duidelijk
en kundig”

“Twee dagdelen hebben wij, in onze eigen werkomgeving. met drie collega’s een training computervaardigheden gevolgd. De training was afgestemd op onze persoonlijke leerdoelen. De docent was duidelijk en kundig en heeft ons vooral praktische tips en tops gegeven. Wij kunnen een training op maatwerk van de Volksuniversiteit, zeker aanraden.”

Louter
Angeline van Erp