Bekijk ons brede aanbod aan (online) trainingen - VU Oss

Iedere training op het gewenste niveau

Groei vraagt om maatwerk

Maatwerktraining Nederlands NT2

Werken in uw bedrijf anderstaligen, expats of arbeidsmigranten? Wij leren ze de taal van de werkvloer. Ze presteren dan niet alleen beter in hun functie, maar ervaren ook meer werkgeluk. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met het aanleren van de Nederlandse taal (NT2). Elke deelnemer krijgt een taaltraining op zijn of haar eigen niveau, klassikaal of online. Bekijk de mogelijkheden om uw medewerkers in één keer naar het gewenste taalniveau te krijgen.

Maatwerktraining Vreemde talen

Wilt u dat er binnen uw organisatie beter gecommuniceerd wordt met internationale zakenrelaties? Wij helpen u graag met het leren van een vreemde taal, zoals bijvoorbeeld Engels, Frans, Duits, Italiaans of Spaans. Ook talen als Arabisch, Japans, Chinees en vele andere behoren tot de mogelijkheden. Al onze trainers zijn gecertificeerd. Of het nu gaat om social talk of een zakelijk gesprek, bij VU Oss leert u de taal snel onder de knie te krijgen.

Maatwerktraining Digitale vaardigheden

We leven in een digitale maatschappij: computers, smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken. Voor het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van uw medewerkers biedt VU Oss diverse trainingen aan om de digitale vaardigheden te verbeteren. Denk onder meer aan Excel, Word, Outlook en PowerPoint. De lessen worden op maat gemaakt op basis van uw leerdoelen en werkdocumenten.

Wij laten uw medewerkers groeien

Uw medewerkers trainen we, uw organisatie ontzorgen we: van A tot Z, met korte lijnen en een zeer klantgerichte benadering. Meer weten? Ik informeer u graag over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden als Volksuniversiteit Oss.