Uw opleidingspartner voor taal en digitale vaardigheden - VU Oss

Volksuniversiteit Oss
dat zijn wij

Opleidingspartner voor taal en digitale vaardigheden

 

De afgelopen vijftig jaar is Volksuniversiteit Oss uitgegroeid tot de zakelijke taalopleidingspartner voor organisaties met arbeidsmigranten en expats. Velen hebben inmiddels de Nederlandse taal geleerd van onze deskundige trainers, terwijl anderen zich juist bezighielden met een vreemde taal om beter te communiceren op de internationale markt. Met de opkomst van de computer hebben we ook onze training op het gebied van digitale vaardigheden uitgebreid. Wij leveren graag een bijdrage aan ieders ontwikkeling.

Geschiedenis Volksuniversiteit Oss

Op 23 april 1970 staan medewerkers van Organon aan de wieg van Volksuniversiteit Oss. In 1980 krijgt de volksuniversiteit onderdak in het gebouw van de Groene Engel aan de Kruisstraat. Twee jaar later neemt de volksuniversiteit haar intrek in het voormalige pand De Wijsgaard, eveneens aan de Kruisstraat. Hierin is de Volksuniversiteit Oss tot op de dag van vandaag gevestigd.

Volksuniversiteit Oss nu

Volksuniversiteit Oss is een maatschappelijk betrokken organisatie met een kwalitatief cursusaanbod voor zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. Laagdrempelig, flexibel, persoonlijk, praktijkgericht en professioneel zijn onze kernwaarden. Volksuniversiteit Oss biedt jaarlijks een breed scala van ruim 250 cursussen aan, voor iedereen die zichzelf persoonlijk wil ontwikkelen. Tevens is Volksuniversiteit Oss de zakelijke opleidingspartner voor diverse bedrijven, waarbij we gespecialiseerd zijn in maatwerktrainingen op het gebied van taal en digitale vaardigheden.

Klant is koning

VU Oss staat voor maatwerk. Het aloude spreekwoord ‘de klant is koning’ gaat bij ons zeker op.

  • Maatwerktrainingen; gespecialiseerd in diverse taaltrainingen en trainingen digitale vaardigheden
  • Persoonlijk contact en betrokken
  • Actief sinds 1970
  • Trainingen afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen
  • Specifiek voor uw branche
  • Gecertificeerde, enthousiaste trainers
  • Denken in oplossingen

Ervaren trainers

We beschikken over een breed docentennetwerk met een landelijke dekking. Overal waar u wilt, kunnen wij trainingen verzorgen. Al onze trainers zijn gecertificeerd, enthousiast over hun vak en hebben vele jaren ervaring binnen diverse organisaties.

Uw directe contactpersonen

Jasper van Wordragen

Directeur

Ellen Matagora

Accountmanager

Lottie van den Boomen

Accountmanager

Marian van den Akker

Financieel medewerker