Verbeter de digitale vaardigheden van uw medewerkers - VU Oss

Verbeter digitale vaardigheden van uw medewerkers

Verhoog efficiëntie en productiviteit

 

VU Oss biedt meerdere verdiepingstrainingen aan om de efficiëntie en productiviteit van uw medewerkers te verhogen. Verbeter de vaardigheden op het gebied van Microsoft Word, Excel, Outlook of PowerPoint. De trainingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Deelnemers maken vooraf een instaptoets. Op basis van het kennisniveau en uw leerdoelen ontwikkelen we een lesprogramma op maat.

Bedrijfstraining op maat

Iedere vaardigheidstraining is afgestemd op de bedrijfsprocessen in uw organisatie. Iedere deelnemer volgt de training op zijn/haar niveau om zo het gewenste eindresultaat te bereiken. De lesmethode vullen we aan met materiaal uit de praktijk. De training kan in company, online of op locatie van VU Oss plaatsvinden. De leidinggevende is nauw bij het proces betrokken, zodat we eenvoudig kunnen bijsturen. Het is een van de vele manieren waarop we u willen ontzorgen.

Word

Microsoft Word is één van de meest gebruikte tekstverwerkings-programma’s. Tijdens deze training leert u professionele, verzorgde documenten maken. De focus ligt onder meer op het invoegen van afbeeldingen, het aanpassen van lettertypes, werken met stijlen en het gebruik van kop- en voettekst. Op die manier zorgt u dat alle documenten dezelfde uitstraling hebben.

Meer informatie over maatwerktrainingen Word

Excel

Microsoft Excel is een veelzijdig rekenprogramma met ongekend veel opties om data te verwerken en presenteren. De trainingen hiervoor zijn echt maatwerk, afgestemd op het gebruik binnen uw organisatie, en variëren van het opfrissen van de basiskennis tot het programmeren van complete applicaties in Excel. Zo worden uw medewerkers vaardiger in het verwerken van data.

Meer informatie over maatwerktrainingen Excel

Outlook

Door slim gebruik te maken van de functies in Microsoft Outlook krijgen uw medewerkers meer controle over hun inbox, agenda, projecten en taken. Dat zorgt voor een snellere afhandeling van inkomende berichten, een duidelijk beeld van de taken die dag en een compleet overzicht van de wekelijkse afspraken en projecten.

Meer informatie over maatwerktrainingen Outlook

PowerPoint

Microsoft PowerPoint is een uitstekend hulpmiddel als u een boeiende presentatie wil geven. Het oog wil ook wat. Onze maatwerktraining start met de basis. In korte tijd leren uw medewerkers om naast tekst en afbeeldingen onder meer grafieken, animaties en overgangseffecten te gebruiken. Het is ook mogelijk om te verdiepen.

Meer informatie over maatwerktrainingen PowerPoint
Onze klanten vertellen

Sligro Food Group Nederland B.V.

Maatwerk training Nederlands “De Volksuniversiteit Oss verzorgde voor Sligro Food Group een gedegen maatwerk training Nederlands. De lessen werden gegeven..

Lees verder

Wij laten uw medewerkers groeien

Uw medewerkers trainen we, uw organisatie ontzorgen we: van A tot Z, met korte lijnen en een zeer klantgerichte benadering. Meer weten? Ik sta u graag telefonisch te woord voor een passend advies.